ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Продукти, які затримують воду в організмі

Всім нам відомо, що під час схуднення, надлишок води в організмі не дозволяє нам позбавитися від зайвих кілограмів. Але мало хто знає, які продукти затримують воду в організмі.

Продукти, які сприяють затримці води в організмі:

  • Маринади та соління – як домашні, так і з магазину.
  • Солодощі: тістечка, торти, мед, сиропи, печиво, різноманітні шоколадки.
  • Молочні продукти з високим вмістом жиру або консервантами: вершкове масло, спред, маргарин, вершки.
  • Будь-які магазинні соуси.
  • Твердий сир.
  • Яйця.
  • Борошняні продукти: макарони, батони, інша випічка.
  • Копченості всіх видів, ковбаси.
  • Смажені страви на будь-якій олії.
  • Чіпси і сухарики з будь-якими смаковими добавками.
  • Фаст-фуд.

Будь-який інший продукт, де є консерванти, барвники та інша синтетика.

ЩЕ ПРИЧИНИ ЗАТРИМКИ ВОДИ В ОРГАНІЗМІ:

1. Через приховану алергічну реакцію організму на їжу.

Ви можете харчуватись максимально «правильно», і не помічати ніяких зовнішніх проявів алергії. Але якщо якийсь продукт викликає у вас приховану алергію (яку можна виявити лише зробивши аналіз), то організм буде боротись з алергенами, намагаючись розбавити їх водою. Спочатку в крові, а потім переводить цей надлишок розбавлених алергенів у підшкірно-жирові тканини.

2. Через незасвоєння їжі шлунково-кишковим трактом.

Якщо ви вживаєте продукти, які погано у вас переварюються (через недостачу ферментів, кислотності та ін..), то в організмі починають накопичуватись токсини. З надлишком токсинів лакто-біфідо-бактеріям складно підтримувати хороший мікроклімат кишківника. Далі вони всмоктуються в кров через кишківник, кількість токсинів в організмі починає збільшуватись, і з ними ж росте загальне отруєння.

Як наслідок, в організмі вмикається захисна реакція – організм починає затримувати воду, щоб знизити концентрацію токсинів у крові. І єдиним безпечним місцем, де можна “сховати” токсини, розчинені з водою – підшкірно-жирові тканини.

3. Через гормональний збій.

Через збій роботи щитовидної залози, підшлункової залози, статевих органів. Організм, намагаючись зменшити концентрацію цукру в крові, також розбавляє його водою і при утворенні надлишків, відправляє їх в підшкірно-жирові тканини.

Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Для відправки форми виберіть колір: