ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Полівітамінні чаї для схуднення – як приготувати? У період гіповітамінозу такі чаї наситять Вас вітамінами, наповнять ослаблений організм енергією і дадуть миттєвий заряд бадьорості. Готувати чай потрібно тільки в емальованому або скляному посуді.

Ось кілька варіантів тонізуючого напою, що забезпечує вас необхідною кількістю вітамінів на цілий день.

Полівітамінні чаї – варіант №1

Приготування. Змішати по 3 частини плодів шипшини, натертої сушеної моркви та листя кропиви дводомної і 1 частина ягід смородини або горобини. 4 ч. Ложки суміші залити 2 склянками окропу і тримати теплим (60-70 ° С) протягом 1 години, потім процідити.

Прийом. Пити по 1 / 2стакана 3-4 рази на день протягом місяця.

 

Варіант №2

Приготування. Взяти рівні частини плодів шипшини і плодів горобини. 1 ст. ложку суміші заварити в 2 склянках окропу, кип’ятити 10 хвилин, настоювати 4-5 годин.

Прийом. Процідити і випити в 2-3 прийоми. Курс – 1-3 місяці. Зберігати чай слід в темному прохолодному місці не більше 2 днів.

 

Варіант №3

Приготування. Взяти по 1 частині плодів шипшини і чорноплідної горобини і 3 частини цукру. Плоди шипшини і горобини розтерти в ступці, додати мед, розмішати і зберігати в щільно закритому посуді.

Прийом. Перед вживанням 1 ст. ложку суміші заварити в склянці окропу і настоювати протягом 2 годин. Пити настій теплим кілька разів на день протягом 1-2 місяців.

 

Варіант №4

Приготування. Взяти 3 частини плодів шипшини, 1 частина плодів малини і 2 частини листя кропиви дводомної. Плоди шипшини подрібнити в дерев’яній ступці, змішати з іншими компонентами. 1 ст. ложку збору залити 2 склянками окропу, посуд щільно закрити і дати суміші настоятися протягом 15 хвилин.

Прийом. Приймати по склянці 2 рази на день. Курс – 1-3 місяці.

 

Варіант №5

Приготування. Трава череди, трава звіробою – по 3 частини, корінь оману, кукурудзяні рильця, трава хвоща, квіти бузини трав’янистої, листя брусниці – по 2 частини, трава чистотілу великого, корінь аїру – по 1 частини. 2 ст. ложки сировини залити склянкою окропу, гріти на водяній бані 15 хвилин, охолоджувати 45 хвилин, процідити, віджати і довести об’єм рідини до 200 мл.

Прийом. Пити по 1/2 склянки настою вранці і ввечері після їжі.

Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Для відправки форми виберіть колір: