ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Пишний Омлет з молоком у духовці:

Яєчний омлет – страва швидкого приготування, відмінно підходить для легкого і водночас ситного сніданку.

  • Загальний час приготування: 35 хвилин
  • Калорійність страви: 144 калорії (на 100 грам продукту).
  • Кількість порцій: 2.

Інгредієнти для рецепту:

  • Яйця курячі – 4 шт.,
  • Молоко (2.5% жирності) – 150 мл,
  • Рослинна олія – 0,5 ч.л.,
  • Вершкове масло – 10 г,
  • Сіль – 0,25 год

Як приготувати омлет у духовці:

  • У глибоку ємність вбийте 4 яйця, присипте їх сіллю.

  • Яйця, не збиваючи, перемішайте вилкою.

  • У яєчну суміш влийте потрібну кількість молока. Легким перемішуванням з’єднайте молоко із яйцями, одержуючи однорідну массу.

  • Форму для випікання змастіть вершковим маслом або рослинною олією.

  • Чим менше буде форма, тим вище вийде ваш омлет.

  • Влийте всередину отриману суміш. Форму з вмістом поставте на середню полицю, розігрітої до 200 градусів духовки.

  • Омлет випікайте близько 20 хвилин до появи рум’яної скоринки на його поверхні.

  • Під час запікання в духовці омлет добре підніметься, але після остигання знову осяде.

  • Готовий омлет зверху змастіть вершковим маслом, потім наріжте на порційні шматочки, присипте свіжою подрібненою зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

 

Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Для відправки форми виберіть колір: