ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Як за допомогою харчування і корекції амінокислотного спектра, а так само мікробіома кишківника підвищити ефективність комплексної терапії психоневрологічних захворювань?

  • Початок курсу 26 жовтня 2020 року

  • 30 академічних годин (4 робочих дні)

  • Курс проводиться в форматі ONLINE

На курсі Ви дізнаєтеся:

 

Основні принципи: Інтелектуальна медицина, нутрігенетіка, нейродієтологія

Ефективність комплексної терапії психоневрологічних захворювань:

  • РАС (розлади аутистичного спектру)
  • ЗПРР (затримки психомовного розвитку)
  • СДУГ (синдрому дефіциту уваги з гіперактивності)
  • епілепсії
  • шизофренії
  • церебральної алергії
  • ДЦП 
  • синдрому «протікаючого кишківника»
  • генетичних захворювань з вродженими порушеннями метаболізму (нейрометаболіческіх) амінокислот, жирних кислот, ацетілкарнітінов і т.д. мітохондріальної дисфункції
 
Як нормалізувати обмінні процеси багатьох психоневрологічних захворювань без шкоди для здоров’я
 

В основу даного курсу входять як практичні, так і теоретичні заняття.

нейродиетология

 

 

 

I розділ. Основні поняття і деякі особливості травної системи при неврологічних розладах

День 1

19.00-21.00

  • Визначення поняття «харчування». Загальна характеристика раціонального харчування.

  • Ідеологія харчування – сучасний погляд і науково-доказовий екскурс; Роль кожного нутриента в процесі травлення.

  • Як споживати білки, жири і вуглеводи, щоб домогтися максимально ефективної реабілітації;

  • Кислотно – лужний баланс і його вплив на організм;

  • Водний баланс людини. Вода – скільки? Кому? Яку? Коли і як

  • Нейропластічності. Що це і які її можливості.

 

+ Додаткові матеріали для самостійного навчання “Шпаргалки дієтології від Людмили Турової”

 

ІI розділ. Генетика і метаболоміка неврологічних розладів

День 2
  • Генетика неврологічних розладів;

  • Сучасні методи оцінки харчового статусу;

  • Метаболічний портрет і біохімічні маркери харчового статусу (білкового, ліпідного, вуглеводного, вітамінного, мінерального, гормонального);

  • Глютен – чи варто його боятися?

  • Науковий підхід в експериментах з харчуванням;

  • Харчова непереносимість або харчова алергія? Основні поняття. Особливості харчування при харчової алергії.

  • Елімінаційна дієта;

  • Особливості харчового раціону при наявності дефіциту нутрієнтів;

+ Додаткові матеріали для самостійного вивчення “Симптоми нестачі нутрієнтів”, “Клінічна вітамінологія”, а також матеріали по харчовій алергії

ІII розділ. Нутрігенетіка, нейгенетіка і основи нейродіетологіі. Побудова програм харчування з урахуванням індивідуальних особливостей конкретного організму

День 3
  • Кишківник – другий мозок. Правда чи вигадка?

  • Синдром «протікання кишківника» і його вплив на конгітівние, аутоімунні процеси;

  • Церебральна алергія і шляхи її корекції;

  • Нутрігенетіка. Персоналізоване харчування – вже тут?

  • Про майбутнє в науці про харчування, або чому все-таки варто довіряти собі;

  • Вплив харчування на когнітивні функції, настрій і поведінку;

  • Дієтотерапія при мігрені і цефалгії;

  • Оптимізація терапії психоневрологічних захворювань, психомоторного розвитку та інтелектуальних функцій за допомогою підбору раціону харчування;

  • Нутритивні і нейродієтологічні аспекти РАС (розладах аутистичного спектру) і ЗПРР (затримки психомовного розвитку), синдрому дефіциту уваги з гіперактивністю (СДУГ)

+ Додаткові матеріали для самостійного вивчення “Збірник практичних рекомендацій на кожен день «Як впоратися з серйозними проблемами харчування і зменшити вередливість у їжі дитини з розладом аутичного спектру (РАС) »

IV розділ: Нейродіетологія епілепсії, шизофренії, ДЦП

День 4
  • Нейродіетологія епілепсії, шизофренії;

  • Дієтотерапія при ДЦП;

  • Розрахунок енергії, вітаміни, макро і мікроелементи для дітей з ДЦП;

  • Хвороби і аномалії шлунково-кишкового тракту при ДЦП;

  • Застосуванням спеціальних (лікувальних) дієт для корекції порушень діяльності ЦНС / метаболізму при мітохондріальних дисфункциях і хворобах накопичення;

+ Додаткові матеріали для самостійного вивчення “Вітаміни, макро і мікроелементи при ДЦП”;

 

 

ПІСЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ ВИ ОТРИМАЕТЕ СЕРТИФІКАТ:

Вартість навчального курсу

4 online відео-заняття

доступ до записів уроків навчально-методичний

посібник в електронному форматі

сертифікат про проходження курсу

4 online відео-заняття

доступ до записів уроків навчально-методичний

посібник в електронному форматі

сертифікат про проходження курсу

+ 5 відеоуроків “Основи сучасної практичної дієтології”

+ Додаткові перевірочні домашні завдання з основ дієтології

4 online відео-заняття

доступ до записів уроків навчально-методичний

посібник в електронному форматі

сертифікат про проходження курсу

5 відеоуроків “Основи сучасної практичної дієтології

додаткові перевірочні домашні завдання з основ дієтології

+ Індивідуальні заняття з викладачем 1 годину

+ Індивідуальний супровід під час курсу + Коуч-сесія від Людмили Турової

3 700 грн

5 000 грн

10 000 грн

 

 
 

 

 

Турова

Лектор і автор курсу – Турова Людмила Олександрівна

  • Кандидат медичних наук, Ph.D.,
  • практикуючий лікар вищої категорії генетик, дієтолог, перинатології, педіатр
  • 25 років професійного стажу і 15 педагогічного
  • Засновниця Школи «GDiet»

  • Експерт з дитячого і лікувального харчування

  • Член всеукраїнських асоціацій фахівців з клінічної та лабораторної генетики, дієтологів, педіатрів

  • Старший науковий співробітник кафедри клінічної імунології та алергології з секцією медичної генетики Національного медичного університету ім. О.Богомольця

  • Автор понад 80 наукових робіт і 4 патентів ВАК України

  • Науковий консультант компаній-виробників дитячого та лікувального харчування.

  • Експерт в циклах передач на телекалах: СТБ «Таємниці ДНК», «Про що мовчить жінка з Оксаною Байрак”, Телесвіт “Батьківські поради», Інтер «Ранок з Інтером»

Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Для відправки форми виберіть колір: