ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Ми пропонуємо 3 пакета “Основи раціонального харчування для фітнесс інструкторів”

А) Програма занять

  • базовий пакет в запису
  • вступна лекція-знайомсто он-лайн 60 хвилин.

Група максимум 3 людина.

Вартість 560 евро.

* Загальна тривалість курсу – 35 академических годин.

  1. Основи раціонального харчування в нутриціології.
  2. Вугливоди в харчуванні Клієнта
  3. Білок в раціоні Клієнта
  4. Жири в раціоні Клієнта
  5. Необхідність в воді і кислороді у Клієнта
  6. Вітаміни і мінерали в раціоні Клієнта
  7. Спортивна фармакологія
  8. Фізіологія травлення
  9. Оцінка тіла Клиента
  10. Метаболізм і потреби Клієнта в енергії
  11. Системи харчування для різноманітніх цілей

 

Б) Програма занять

  • Стандартный пакет в запису
  • вступна лекція-знайомсто он-лайн 60 хвилин.
  • чат підтримка (при заповненості курсу 5 -10 чол., або індивідуальний чат с доступністю 1 годину в тиждень)

Група максимум 10 чоловік, можливо індивідуально.

Вартість 960 евро.

*Загальна тривалість курсу — 42 академічних години.

  1. Основи раціонального харчування в нутриціології.
  2. Вугливоди в харчуванні Клієнта
  3. Білок в раціоні Клієнта
  4. Жири в раціоні Клієнта
  5. Необхідність в воді і кислороді у Клієнта
  6. Вітаміни і мінерали в раціоні Клієнта
  7. Спортивна фармакологія
  8. Фізіологія травлення + ОКРЕМИЙ БЛОК: взаємозв’язок внутрішніх органів. Анамнез хвороб. Ознаки неполадок в організмі – як допомогти.
  9. Оцінка тіла Клиента
  10. Метаболізм і потреби Клієнта в енергії
  11. Системи харчування для різноманітніх цілей

В) Програма занять

  • Розширений пакет в запису
  • вступна лекція-знайомсто он-лайн 60 хвилин.
  • чат підтримка (при заповненості курсу 5 -10 чол., або індивідуальний чат с доступністю 1 годину в тиждень)
  • відео лекція в прямому этері після кожного блоку, для обговорення чи індивідуальна консультація після 5 блоків.

Група максимум 10 чоловік, можливо індивідуально.

Вартість1850 евро

*Загальна тривалість курсу — 52 академічних години.

  1. Основи раціонального харчування в нутриціології.
  2. Вугливоди в харчуванні Клієнта
  3. Особливості та відмінності вугливодного балансу жінок та чоловіків.
  4. Білок у раціоні Клієнта – особливості та відмінності білкового балансу жінок та чоловіків.

  5. Жири в раціоні Клієнта – особливості та відмінності жирового балансу жінок та чоловіків.

  6. Потреба у воді та кисні у Клієнта.

  7. Особливості типу фігури.

  8. Вітаміни і мінерали в раціоні Клієнта. Перелік робочих вітамінів, що і з чим комбінується, для яких цілей.

  9. Спортивна фармакологія
  10. Фізіологія травлення + ОКРЕМИЙ БЛОК: взаємозв’язок внутрішніх органів. Анамнез хвороб. Ознаки неполадок в організмі – як допомогти.
  11. Оцінка тіла Клиента
  12. Метаболізм і потреби Клієнта в енергії. Корисність та шкода низки дієт. На що звернути увагу.
  13. Системи харчування для різноманітніх цілей

 

Після закінчення курсу Ви отримуєте сертифікат, який підтверджує кваліфікацію слухача.

Лектор курсу Герфанова Валерія 

 

Мене звуть Валерія Герфанова.

Я дипломований нутріціолог, член Альянсу нутріціологів та коучів по здоров’ю Чеської республіки, а також консультант у галузі психології харчової поведінки.

Свій шлях до культури харчування я розпочала як професійна спортсменка у 1995 році (майстер спорту зі стрільби з лука) та продовжила в університеті на факультеті міжнародних відносин у 2000 році. Вивчаючи історію та культурологію, будучи активною спортсменкою, я вивчала питання історії харчування різних народів світу та брала звідти корисні аспекти, які застосовувала у професійній спортивній діяльності.

Іммігрувавши до Чеської Республіки в 2005 році, аспекти харчування та здорового способу життя стали для мене основними, що призвело мене до професійного вивчення нутріціології, фітотерапії та енергетичного балансу тіла. Маючи знання про склад продуктів (навіть найнеочевидні факти), їх взаємодію з організмом, корисний і шкідливий вплив на здоров’я; знаючи біохімічний склад їжі та її вплив на організм людини, я допомагаю людям у галузі профілактики захворювань та покращення самопочуття та здоров’я.

Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Для відправки форми виберіть колір: