ул.Панянка 65Б36022Украина, Полтавская область, город Полтава+38 (066) 249 61 79

Кероб

Ви вирішили перейти на правильне харчування? Викинули всі шкідливі продукти з холодильника і сказали беззастережне «Ні!» всім солодощам?! Так, чомусь «перший удар» припадає по солодкому, проте наш організм вимагає маленькі смачні радості для вироблення гормону щастя. Як бути в цьому випадку? Ось тут, на ряду з медом, бананом виступає такий продукт, як кероб, який по праву може носити титул дієтичного.

Кероб – що це таке?

Плід, який за своїм зовнішнім виглядом і смаком дуже нагадує какао, отримують з плодів ріжкового дерева. Особливість цієї рослини полягає в тому, що ніякі шкідники і комахи не живляться його листям і плодами. Кероб відрізняється підвищеним вмістом натуральних цукрів, які не рафіновані, природні, легкозасвоювані. А сироп з плодів ріжкового дерева стане прекрасною натуральної заміною цукру. Він легко засвоюється організмом, сприяє поліпшенню травлення, очищає від токсинів і шлаків. Його можна додавати в каші, в чай ​​і в дієтичну випічку.

 

Так само на основі цього плоду можна приготувати відмінні поживні напої. Для холодів підійде гарячий – замінить вам чашку зігріваючого какао, а в літню спеку прохолодний настій на керобі вгамує спрагу і зарядить енергією.

Кероб – в якому вигляді продаеться?

  • плоди кероба (обжарені і не обжарені)
  • сироп із плодів

Потрібно відзначити що кероб, що піддався термообробці, відрізняється більш насиченим, злегка терпким смаком, з легкими горіховими нотками.

Кероб і какао – зізниця!

  • У керобі не містяться кофеїн і теобромін, фромамін і фенілетиламін, а значить можна не переживати з приводу алергії, перевозбудімості або гіперактивності.
  • Кероб може сміливо похвалитися відсутністю щавлевої кислоти, а значить, здоров’ю вашої шкіри ніщо не загрожує.
  • У складі кероб жирів набагато менше, ніж в какао, а вміст вуглеводів, навпаки, вище.
  • При цьому порошок кероб солодкий сам по собі, так що не потрібно додатково додавати цукор в напої і випічку.
  • За вітамінним складом – А, В, В2, В3 і Д, какао явно поступається плодам ріжкового дерева. При цьому какао може похвалитися багатством заліза і цинку.
  • У керобі відсутні речовини, здатні викликати ефект звикання.
  • Крім того, він відмінно втамовує голод, а значить, одного кухля напою з керобу або невеликого шматочка шоколадки з нього вам цілком вистачить, щоб насититися!
  • Кероб значно знижує засвоєння надлишку холестерину при щоденному прийомі їжі. Його гіпохолестеринову здатність в два рази сильніше ніж, у інших харчових волокон.
Мітки не вказані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Для відправки форми виберіть колір: